Teuta Arifi argëton tetovarët me listën “platen spisok” kush nuk është,bile edhe pronarë mediumesh në listë (faktografi)

205

Lajmi interaktiv

============

pronar mediumi me licencë nga AAAVMU

dhe në RMV nuk ka demokraci në mediumet e pavarura ,atë që e bën Artan Grubi në nivel qendror e bën Teuta Arifi në nivel lokal për pak para ,gjithë ai numër në thojza intelektualësh janë në listë ku ka edhe penzionistë dhe familjarë të politikanëve …koka të dhemb nga të qeshurat … ndërsa për antikorrupsionin nuk ka konfflikt interesi …normal se nuk ka …FLM ALI AHMETI …FLM TEUTA ARIFI që na e mundësuat OPEN FINANCE .GOV.MK