Vërshimet në Gjakovë dhe Rahovec, nis evidentimi i dëmeve

63

Vërshimet e një dite më parë shkaktuan dëme të mëdha në ekonomitë familjare por edhe në tokat bujqësore në komunën e Gjakovës dhe Rahovecit.

Drejtuesit e këtyre dy komunave thanë se ka nisur evidentimi i dëmeve dhe kërkuan nga qeveria që tu dal në ndihmë.

Gjakovën sot e vizitoi ministri i Bujqësisë, Faton Peci i premtoi se demet e shkaktuara në bujqësi do të kompensohen nga qeveria./21Media