Venko Filipçe: Ora policore vazhdon, KSI do të vendosë nëse nevojiten masa kufizuese shtesë

25

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe në “Facebook” bëri të ditur se ora policore vazhdon.

“Ndalesa e lëvizjes është nga ora 22:00 deri në ora 05.00”, shkruan Filipçe.

Ai ju bën thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet shëndetësore.

“Komisioni për Sëmundje Ngjitëse gjatë ditëve të ardhshme, në bazë të analizave epidemiologjike do të vërtetojë nëse nevojiten masa kufizuese shtesë”, shkruan Filipçe