Vazhdimi (2 ) Këshilla për instalim programesh ARTAN GRUBIT ,mos instalo PEGASUS…

47

lajmi interaktiv

Dëshira për të qenë i pari në informacion mund edhe të të haje karrierën politike.Me datë 12.07.2021 www.telegrami.mk nga pëshpëritjet e ndërkombëtarëve në Shkup u informua se politikëbërsit aktual në RMV të dy nacionaliteteve në Qeveri me të madhe po përdorin një program softuerik. Softueri, i njohur si Pegasus, infekton telefonat dhe lejon operatorët të spiunojnë objektivat e tyre,se programi u është shitur qeverive autoritare nga një kompani izraelite vrojtimi…dhe ja fakte por për okolla që i ofruam programe tjera …a e kuptoi Artan Grubi Tigri i BDI -së sugjerimin … Kemi hallin se shqiptarët e BDI -së dhe “puleni “i A.A KINGU i TIK TOKUT -,TIGRI i BDI-së …mund të rrëshqiste me programin …dhe do mbetej BDI pa TË VËRTETIN (kur e përsëriti tash Artan Grubi doli foto më e re I VËRTETI dhe nuk e ka për Ali Ahmetin por për promovim se vetë ARTAN GRUBIN i VËRTETI KY është në BDI …pra përsëritja me të njëjtën foto edhe mund të kuptohej se A.A është i vërteti por foto e re tregoi dhëmbët e Artan Grubit vetëm Ai është zyrtarisht i VËRTETI…qysh moti e di Tetova por nuk u impresionua…që të shkulë e pastaj të mbjellë flokët Tetova si HOXHË SHEFQET KRASNIQI)

https://telegrami.mk/keshilla-per-zvkprmv-artan-grubin-nga-shume-ngarkesafet-e-fet-instalo-program-i-ki-krejt-kush-te-ka-permend/

lajmi aktiv që qarkullon

https://top-channel.tv/2021/07/21/ne-shenjester-edhe-macron-franca-nis-hetimet-pas-skandalit-te-pergjimit-me-programin-izraelit/