Turkish Airlines pezullon të gjitha fluturimet ndërkombëtare, përveç 5 drejtimeve

299

“Që nga 27 marsi deri më 17 prill, ne do të pezullojmë të gjitha fluturimet tona ndërkombëtare, përveç Hong Kongut, Moskës, Addis Ababas, New Yorkut dhe Washingtonit”, tha Bilal Ekşi, drejtori i kompanisë ajrore

nkara

Kompania ajrore turke “Turkish Airlines” ka pezulluar të gjitha fluturimet ndërkombëtare nga 27 marsi deri më 17 prill, duke përjashtuar pesë drejtime, transmeton Anadolu Agency (AA).

“Që nga 27 marsi deri më 17 prill, ne do të pezullojmë të gjitha fluturimet tona ndërkombëtare, përveç Hong Kongut, Moskës, Addis Ababas, New Yorkut dhe Washingtonit”, tha Bilal Ekşi, drejtori i kompanisë ajrore.

Ekşi po ashtu njoftoi se fluturimet e ngarkesave dhe ato të brendshme do të vazhdojnë.