Tronditi’ Rusinë e Serbinë në KS, vlerësohet paraqitja e Gërvallës/ “Me Donikën mbrohet Kosova”

42

Kryediplomatja e Kosovës, Donika Gërvalla ka bërë një paraqitje mjaftë të mirë në Këshillin e Sigurimit.

Përveç opozitës, nga shoqëria civile dhe analistët politik paraqitja e Donikës është vlerësuar mjaftë dinjitoze.

Ajo ia përplasi fytyrës Rusisë dhe Serbisë krimet e tyre të kreyra në Kosovë.

Gërvalla edhe pas kërkesës së Rusisë nuk e largoi flamurin e Kosovës, kjo bëri që edhe të ndërpritet ky takim.

Analisti politik, Sulejman Mehazi përmes një postimi në Facebook, thotë se ‘me Donikën mbrohet Kosova.

“Me Donika Gërvalla mbrohet Kosova, jo me ata që njëzetvjet pareshtur kanë nënçmuar Kosovën para Serbisë, armikut nuk i rrihet lepe-peqe”, shkruan Mehazi.