Tim Judah analist i Economist është i bindur se regjistrimi në Maqedoni do të shtyhet

61

Gazetari britanik, analist politik i The Economist, korrespondent dhe autor i disa librave mbi Ballkanin, Tim Judah, ka besim se regjistrimi në Maqedoni i shpallur për prillin do të shtyhet.
“Në Ballkanin Perëndimor, Serbia, Kroacia, Shqipëria po e shtyjnë regjistrimin, Mali i Zi nuk ka caktuar një datë ndërsa Maqedonia Veriore thotë se është ende në rrugën e saj për regjistrim për në Prill (jam i sigurt se do të shtyhet gjithashtu). B e H nuk do të mbajë. “Kosova paralajmëron për një shtyrje të regjistrimit, duke fajësuar pandeminë dhe zgjedhjet,” tha kryetari i Rrjetit Ballkanik të Hetimit (BIRN) në Twitter.