Teuta Arifi premton unazë për të shmangur trafikun në Tetovë…

90

Lajmi interaktiv

Po bëhen 8 vite e 6 muaj ( këto 6 muaj i ka bakshish nga Zaevi që shtyu zgjedhjet lokale ) premtime …premtime…po mirë ,ti kthehemi realitetit pse për 8 vite e 6 muaj nuk e pa unazën për Tetovën Teuta Arifi apo ideja erdhi dhe ishte nga që Erion Veliaj kryebashkiaku i Tiranës ishte në Tetovë me datë 8 shtator 2021 ditën kur ndodhi tragjedia me djegjen e 14 personave të shtrirë në Spitalin Modular në Tetovë nuk ka asnjë lidhje por me siguri i tregoi Teuta Arifit se UNAZA mund të bëhet në Tetovë ,sepse edhe Tirana e ka .

Teuta Arifi e ruajti fshehtësi deri në kampanjë për zgjedhje lokale me 29.09.2021

dhe asnjë zbulim më tej kah do kaloje ,asnjë vizatim 3d dhe si do duket a do e anashkaloje si gjithë projektet tjera Tetovën ….duke u munduar dhe lodhur veten si do duket …si do duket …si do duket …nisa të hulumtoj …gjetëm diçka dh e vendosëm tua sjellim lexuesve të www.telegrami.mk

Fundi dhe fillimi i Unazës …realiteti

po të niset për shembull Malsisë së Sharrit

mbaj qytet

kah Liseci im …ama ku do dale …në Kosovë dhe Shqipëri …a doni që Zoran Zaevin ta kape pagjumësia …

apo rrethi nëse e kapën pi mbaj Gostivar

kah Shkupi psh mund të vihen edhe solarët të fortë të vozitet mbi to ndërsa ndër to të bëhen edhe parkingje nëntoksore…tre udhë për një punë

e kjo kah kazerma krejt mbi qytet edhe për Shkup edhe për Kosovë edhe për Gostivar hiç mo hije në Tetovë …ne të Tetovës do shkojmë për Gostivar ene pi agje direkt për Shkup -Kosovë -Kërçovë

.prit me muaj prit me 8,5vjet plani i Teuta Arifit nuk po kërcet…Tetovarët duke ditur aftësinë e Komunës dhe menaxhimet e Kabinetit dhe të Teuta Arifit për parkingjet gjetën zgjedhje ..

pse Jo

Pra Tetova futuristike e Blertë