Mickoski: Zaevi po vozitet me një BMW prej 100,000 eurosh, ndërsa njerëzit po dërgohen në spitale që të digjen për dy minuta

65

“Pse them se Zaev dhe qeveria janë më të këqijtë?” Për atë që ka ndodhur gjatë katër viteve të fundit na ka bërë të gjithëve të ndihemi fjalë për fjalë më të këqijtë. Jo vetëm këtu në Negotinë, por në të gjithë Maqedoninë dhe mund ta dëgjoni fjalë për fjalë nga çdo qytetar i vetëm. Ata e filluan këtë fushatë për zgjedhjet lokale me ndoshta gënjeshtrën më të madhe që kanë dalë ndonjëherë, e cila është se ata ishin më të mirët në Maqedoni dhe më të mirët në çdo komunë në Maqedoni. Ashtu siç kanë bërë gjatë gjithë këtyre katër viteve që kur kanë qenë Qeveri në Maqedoni ”, tha Hristijan Mickoski, kryetar i VMRO-DPMNE-së nga tubimi në Negotinë.

Mickoski shtoi se LSDM dhe Zaev janë vetëm më të mirët në gënjeshtër dhe vjedhje. LSDM nuk ka të barabartë këtu.

“Për shkak se ata janë më të mirët në gënjeshtër dhe vjedhje, sot Maqedonia është vendi më i korruptuar në Evropë, me politikanët më të korruptuar në Evropë, dhe nuk e them këtë sepse dua të mendoj keq për ta në atë mënyrë, por thuhet nga institucionet e njohura dhe të besueshme evropiane. “Asnjëherë në këto tridhjetë vjet nuk kemi pasur një qeveri më të korruptuar dhe kriminale se ajo që kemi sot,” tha Mickoski.

Mickoski vuri në dukje se qeveria e LSDM -së është tradhtarët më të mirë që kanë lindur ndonjëherë këtu në Maqedoni.

“Ju i mbani mend ato premtime kur thanë se do të sillnin jetë, do të siguronin kushtet më të mira të punës për fermerët, dhe dje unë erdha nga Resnja dhe atje një ditë më parë, pra të hënën Zoran Zaev parkoi me veturën më të fundit BMW që ata besuan ose bëjnë nuk kushtojnë pak a shumë saktësisht 3 milionë kilogramë mollë Resen të cilësisë. Pikërisht tre milionë kilogramë. Sot, një kilogram blihet për dy denarë në Resnjë. Situata në Tikvesh nuk është më e mirë me kultivuesit, ne e pamë revoltën e tyre, situata në Koçan dhe Koçan nuk është më e mirë me prodhuesit e orizit. Ne shohim humbje fjalë për fjalë kudo, ne shohim poshtërime kudo. “Larg nga të qenit më i miri, përkundrazi më i keqi,” theksoi Mickoski.

Mickoski tha se nuk ka asnjë bosë droge në Ballkan që nuk ka një pasaportë maqedonase, të lëshuar nga Ministria e Brendshme e udhëhequr nga Oliver Spasovski, shërbëtori më besnik i Zoran Zaev.

“Qeveria ka trajtuar më të keqen me KOVID në Evropë. 14 persona u dogjën të gjallë, 14 persona humbën jetën në dhimbje të forta në Tetovë, dhe ata nuk u zvarritën nga një mizë. Kanë kaluar disa javë, dhe asnjëri prej tyre nuk ka arritur të guxojë të marrë përgjegjësinë me dinjitet. Le të thonë se ne jemi fajtorë dhe ata janë fajtorë. Pse janë fajtorë? Për vënien në përdorim të një objekti, ata vunë në përdorim një spital i cili, në vend që të shërohej, u bë ferr për pacientët në të. Ata janë fajtorë nga i pari në të fundit. “Por kjo është arsyeja pse Zoran Zaev nuk është fajtor atje, ai thotë se ai që duhet të përgjigjet i pari sot, Venko Filipçe, ishte ministri më i aftë i Shëndetësisë që Maqedonia ka pasur ndonjëherë,” tha Mickoski.

Mickoski shtoi se Zaev drejton një BMW prej 100,000 eurosh, ndërsa njerëzit dërgohen në spitale që digjen për dy minuta.

Qendra e Komunikimit VRMO-DPMNE

https://sitel.com.mk/mickoski-zaev-se-vozi-vo-bmv-od-100000-evra-dodeka-narodot-go-pikaat-vo-bolnici-koi-gorat-za-dve