Teuta Arifi: Bëhet rikonstruimi i rrugës së Strugës në lagjen Gam-Gam (VIDEO)

42

Kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi në facebook profili e saj bëri të ditur se me kërkesë dhe peticion të banorëve të lagjes së Strugës, bëmë bekatonizimin e rrugës lagjen Gam-Gam, edhe pse e njëjta ishte paraprë të asfaltohet.

“Në këtë rrugë në gjatësi 205 metra, zevendësuam rrjetin e ujësjellësit, vendosëm instalime nëntokësore për rrymë dhe rrjetin e telekomunikacionit, si dhe ndriçimin publik. Vlera e investimit është 4 milion denarë”, shkruan Arifi