Teuta Arifi i bie shkurt e shqip,nuk ka asfalt -rrofshin begatonat, presim Artan Grubin për Ujëvaret e Kamjanit të pret trakën…

69

lajmi interaktiv

E paparë në Qendër të Tetovës administratorja e Komunës së Tetovës Teuta Arifi në lagjen Gam-Gam në rrugën Struga pas Gjykatës themelore në Tetovë përuron begatonat në vend të asfaltimit…nuk skuçet hiç ,linku

https://telegrami.mk/teuta-arifi-behet-rikonstruimi-i-rruges-se-struges-ne-lagjen-gam-gam-video/.

Ligji për rriparime të rrugëve në RMV thotë me materialin me të cilin është ndërtuar rruga me atë edhe të rriparohet si në rastin e fshatit Mozhdivnjak në Kriva Pallankë me muaj priti komunën tua asfaltojë gropat .Dhe i hynë punës vetë.Por kur panë se nuk ka gjë nga puna e komunës ata u organizuan mblodhën paratë blenë beton U THA U BË,por kryetari komunës qenka bashkfshatari ti tyre dhe doli kapuç me mëngë puna…tash do soroollaten gjyqeve …

https://telegrami.mk/skopsko-skandali-pse-vete-betonizuan-gropat-kryetari-i-komunes-kriva-pallanka-nga-lsdm-fshataret-i-paditi-ne-gjyq-video/

…po Teuta Arifin kush do e dërgoje në Gjykatë që Tetovën e bëri SËRPSKA PALANKA në vend Metropol botëror …pa tjetër UNË SI MESUT SHABANI JA KU JAM PRO TEUTA ARIFIT mandati i tretë

,ta kthejmë barem gjallërinë e qyteteve dhe ktheje të shtunën ditën e pazarit (në kohën e mbretrisë SKS të shtunën ka qenë stili Sërpski Vashar )…pse jo në stadium të mos kullotin kafshët, pazarin ta ribëjmë në Plloshtad (term gjerman) …

Për shumicën e projekteve kohëve të fundit në Tetovë .Teuta Arifi theksoi se, huatë janë nga Banka Botërore e Zhvillimit ose nga paratë e alokuara nga Qeveria. Pra, asnjë investim kapital nuk është realizuar në komunën tonë nga buxheti themelor ose personal, i cili duhet të mblidhet nga komuna, nga taksat dhe taksat komunale, taksat e pronës dhe shitja e tokës ndërtimore …ku shkojnë paratë e taksapaguesve tetovarë nga Buxheti komunal…Shumë projekte zgjasin me vite, ndërsa projekte të tjera nuk realizohen kurrë, siç janë: Bulevardi “Blagoja Toska”, Stadiumi i Qytetit, shkolla në fshatin Selce, rrugët që lidhin fshatrat nga malësia, Teatri i Tetovës, të mos i përmend rrugët e qytetit, ky është një kapitull më vete… Kaloni një ditë në këmbë nga Qendra në Pazarin e Epërm…

ARTAN GRUBI si ZKPRMV të pret Pollogu për prerje e të trakës atë që e bëri fshati Kamjan zbulimin,hapjen e trasesë ,rrugës dhe atraksionin e 7 UJËVARËVE mbi fshatin Kamjan që Maqedonia e Veriut nuk i ka …PSE? Po KAMJANI a është në RMV …BDI a është në Qeveri …në RMV a je ti pari në pushtet ndër shqiptarët e BDI-së …nëntoka dhe mbi toka a është e shtetit PO …uji a del mbi tokë nga nëntoka …pra pasuri shtetrore …shko mbylli burimet nëse nuk të lanë të bëjsh promovimin …(ose dërgoi institucionet si inspektoratet ti dënojnë ) EC o ARTAN DJALI i GRUBAVE ..sa nuk kanë dalë ASH…PDSH…BESA

Meri edhe di krietarët Aliun dhe Teutën (Teutën PO se Pollogu kryeqytet ka Tetovën ) dhe trego se sa keni hjekur nga 2011 për Maqedoninë ( nuk është gabim jo nga 2001)

https://www.facebook.com/102230812072503/videos/192590296148235

P.S UROJMË shoqatën JO Qeveritare EKO-KAMJAN nga KAMJANI për punën e bërë HISTORIKE dhe mbi të gjitha PATRIOTIKE