Tetovë, pjesa e BDI-së vlon / Kush funksionarë nga BDI-Tetovë do të jetë ZVKPRMV,pasi sjellë më shumë vota në zgjedhjet parlamentare

157

Lajmi interaktiv

www.telegrami.mk…

Ishte e qëllimshme paraqitja e Grupit të zjarrit në kuadër të BDI-së, apo i shtyri Ali Ahmeti ,në opinion në Tetovë,u duk jo serioze NDODHIA ,më tepër i ngjau një vazhdimi të serialeve turke se sa politikës. Çfarë nuk u pa këtyre ditëve dhe çka nuk u dëgjua .DHE NDODHI PAJTIMI I PRITUR .TASH ARTAN GRUBI NUK ËSHTË AJO FORCË ÇFARË KA QENË …ALI AHMETIT DIKUSH JA TËRHOQI VËREJTJEN SE NË TETOVË DHE NË POLLOG I KA PUNËT MAF …DHE SE PËR TË MOBILIZUAR ELEKTORATIN E BDI-SË JASHTË POLLOGUT .DUHEJ TË LUHEJ KJO LOJË, dhe u luajt .Kalkulimet shkuan aq larg sa që një ish minstër nga PPD Xhevdet Hajredini tash i afërt me LSDM nxori parullën SE ARTAN GRUBI E SHANTAZHON ALI AHMETIN me materiale korruptuese që ia ka dhanë ZAEVI .

QË për autorin e këtij shkrimi Mesut Shabanin që një jetë ia kushtoi shkrimeve pse jo edhe për LPK -në ,duke e njohur veprimin e veprimit të fshehtë të LPK-së sepse ashtu e donte koha ahere ,tërhoqi këtyre ditëve një krahasim se veprimi i LPK-së është sotistifikuar dhe ka njerës të ri por e respektojnë edhe hierarkinë e dikurshme dhe se kush e di çfarë materiale të kishte Artan Grubi ,A.G nuk ka kapacitet burrëror dhe intelektual nëse kishte diçka për të nxjerë ,do ta nxirte.Më 30 shtator 2022 Azem Syla -Daja ish udhëheqës i LPK-së ishte në vizitë te Ali Ahmeti në Tetovë, që nënkupton se shoku i vjetër mbetet shok,u kuptua kjo vizitë si vazhdimësi e përkrahjes .

Këtyre ditëve TETOVA ajo pjesë që është me BDI ,pret ta gjeje vendin e vet në Ekzekutivë ,sepse postet e fituara në zgjedhjet e fundit parlamentare ku BDI në Pollog posaçërisht në Tetovë dhe 6 komunat rurale ia nxori BDI-së mbi 8 deputetë ,këto merita ua mohoi Artan Grubi duke ua nda vendet shokëve,miqëve dhe akraballëkut të vet nga Shkupi,sepse ia mundësoi vetes një luks ,duke u thirrur në Ali Ahmetin ,a miqtë e A.G kush e di kë kishin votuar ishalla LSDM-JO ?! Kush do jetë ,nga këto struktura ,VETËM NJË GJË DIHET NËSE BDI DO TË FITOJË , në POLLOG dhe Tetovë DUHET ORIENTUAR TEK TË RRINJTË ,JO STRUKTURAT 20 VJEÇARE TË DEGËS SË BDI-së ,në TETOVË .Një emër që përfolet më së shumti në Tetovë për postin e ZVKPRMV në Qeveri nga Tetova është Kryetari i Degës së BDI-së ,poashtu edhe njërin prej posteve ose MPJ ose të MASH-it me automatizëm 5 poste ministrash sipas votave të fituara i takojnë POLLOGUT DHE TETOVËS ,Ndërsa Grupi i zjarrit le të kërkojë postin e Artan Grubit si Ministër …në të kundërtën BDI në zgjedhjet e vitit 2024 përshëndetet ,sepse BESA nuk flen , atje ku dështon BDI ato futen në ato hapësira politike boshe…moskuptime mund të kemi si qytetarë me Bilall Kasamin si Kryetar Komune ,por Tetovën e ka bë Kantier ndërtimi …dilni pak nëpër Tetovë ju të BDI-së dhe mereni Artan Grubin për dore …Blagoja Toska po punohet …Dva bresta po punohet, te Posta në drejtim të ish Kinemasë Bratsvo po punohet…Edhe kur ua tërhjek me shkrim për mangësitë që nënkupton vërejtjen, që të përmirsohen…njerzit e afërt qoftë nga Bdi ose te Kryetarët e Komunave hutohen … www.telegrami.mk

Mesut Shabani Tetovë