Tetova hit edhe në Zvicër për origjinalitet / BLICK.ch-Hedhësi i kripës në Maqedoni tregon zero stres në kohën e dimrit (Video)

101

linku

https://www.blick.ch/ausland/nicht-der-geringste-anflug-von-stress-beim-wintereinsatz-so-locker-laesst-sich-strassensalz-streuen-id16347069.html?fbclid=IwAR180ZWRPWLAnqWl1oiHx2yFUrUxMTMXVdTkKiCBlxidpuIl59CfxcZcb8E

Kripa e rrugës mund të spërkatet kaq lehtë.I rastësishëm, i lehtë, i qetë – ky punëtor në Maqedoni tregon se sa pa stres mund të jetë një detyrë pune në dimër. Ai spërkat kripë në rrugën e mbuluar nga dëbora po aq lirshëm dhe me lesh, sa të tjerët kripin supën e tyre.

Efektiviteti i vendosjes së tij tejet të qetë mund të jetë i diskutueshëm. Por kyhedhës kripe rruge maqedonase nuk vuan nga lodhja.

Çdo disa metra ai rastësisht hedh një grusht kripë rruge në rrugën e mbuluar nga bora. Ai duket se nuk kujdeset për joefikasitetin.

Shkrepja, e cila aktualisht po bëhet virale, është nga qyteti i Tetovës në Maqedoninë e Veriut. Kështu e kripin supën të tjerët, bën shaka me portalin maqedonas të lajmeve “in7.tv”. (kes)