Sot ndryshoi ora, akrepat lëvizën 60 minuta përpara

170

Në orën 2 të mëngjesit të së dielës ka ndryshuar ora.

Akrepat shkuan 60 minuta para duke hyrë kështu në orën verore.

Ndryshimi i orës verore, do t’u japë mundësi të gjithë njerëzve të shijojnë më shumë ditën dhe rrezet e diellit.

Ndryshimi i orës është në fuqi prej vitit 1916 megjithë kërkesat e vazhdueshme për heqjen.