Shqiptarët s’do t’i humbin të drejtat, edhe nëse dalin nën 20 % / Zaevi këtë muhabet Artan Grubit dhe Ali Ahmetit tua thotë jo shqiptarëve (a paralajmëron prap shtyerjen e regjistrimit ?!)

79

Lajmi interaktiv

Shqiptarët autokton si popull në Maqedoni dhe Qeveria Zaev janë dy antipode,ndërsa QEVERIA ZAEV pra LSDM dhe blloku i partive shqiptare në koalicion (BDI+BESA+PDSH),nuk dihet ku fillon LSDM ,ku përfundon LSDM brenda tyre .Hajde knejna hë Artan Grubi si thua.Se Zaevi nuk ka “vërska” dhe nuk kapën “spoj” me realitetin që ai e di Zaevi ,se në atë regjistrim që u shty nga Diaspora ishin vetëm nga populli shqiptar 10 % 200.000 mijë që u regjistruan kuptohet kjo del nga numri i përgjithshëm i popullatës në vend 2.000.000 ,Zaevi e di se maqedonas nuk ka 51% por paralajmëron kinse tash Ali Ahmeti dhe megafoni i tij mono Artan Grubi duhet të mërziten dhe si patriota që janë ta përgaditin popullin në thojza se Zaevit i duhet edhe një mandat për Qeverisje ,ndërsa BDI me ikjedhe rramje nga pushteti do kenë telashe me njerëz të caktuar në Maqedoninë Veriore dhe ngga Kosova për hilet dhe bizneset që ua kanë shkatruar pra edhe pronën mos harojmë edhe familjet, të gjitha këto hakmarjet ua ka bë BDI shqiptarëve nëpërmes ushtrimit të pushtetit gjatë këtyre 20 viteve në atë listë vendin e parë e ndajnë ALI AHMETI dhe MUSA XHAFERI ,vazhdon FAZLI VELIU,i ndjeri Abdylhaqim Ademi,Fatmir Deari ,BLerim Bexheti njerës nga Dega e Shkupit ,pra BDI për 20 vite dhunë ka ushtruar dhe terror mbi shqiptarët …dhe ky tre vjeçar ushtrimi i dhunës psiqike nga grupa e Artan Grubit ndaj administratës …thonë të paknaqurit mos rrafshin nga pushteti BDI …dhe për këtë Zaevi e di se janë gati edhe veshkët tia japin …ai e ka gajlen e bullgarëve ti shtije në Kushtetutë dhe kur do të ndrojë Kushtetuta nëse shqiptarë dalin 35-38% si popull në Maqedoninë veriore duhet të shkruhen në Kushtetiutë si popull shtetformues.SIC ..BDI duhet tia plotsoje edhe këtë kërkesë …mos ketë numër shqiptarësh ose të shtyhet regjistrimi për futjen e Bullgarëve ….Epo o Artan Grubi nuk do e hajnë më ndërkombëtarët deklaratën e liderit tet a tet me to …koha punon për shqiptarët në Maqedoni dhe do u lëshojmë pe….vaj halli sa mileti i pret …Pra Zaevi haron se është populli shqiptar këtu që nuk flet por i ka bë matematikat …heshtje para shtërngatës…

=====================

lajmi aktiv që qarkullon

https://www.infoshqip.com/zaev-shqiptare-sdo-ti-humbin-te-drejtat-edhe-nese-dalin-nen-20-per-qind/