Shqiptarët me kandidat-kryetar dhe lista të përbashkëta në këshill nëTetovë munden edhe pa votat e bashkëqytetarëve maqedonas të kushtëzuara .

132

Tuta dhe realiteti nuk janë të kushtëzuara ,ato janë gjëra që preken në terren.Tutën e krijojnë Partitë Poltike shqiptare të kapura nga pushteti ,ndonjëra me afera të hershme por edhe të tashme (BDI),tjetra sapo kas hy në pushtet (BESA) i vjen ngrohtë që e futr gishtin nga tortën qeveritare dhe ti nxjerrë sytë nëse del…ndonjëra si PDSH e haruar nga Zoti dhe njerzit përveç që është shëndruar në nëndegë e LSDM ka hallin e Menduh Thaçit të përfundim gjykimit këtyre ditëve(ripërsëritja e gjykimit ku M.Th u dënua mbi 3 vjet burg por Apeli e kthej në rrigjykim ).Heshtja edhe ashtu jo interesante e PDSH-së dhe ngutja e nxjerrjes së kandidaturës është lojë e LSDM-së për tua prishur ASH -AAA mbase marjen e Qytetit të Tetovës ,sepse e përkëdhelura e LSDM dhe BDI-së Teuta Arifi nuk e ka më besimin te shqiptarët si trup votues në Tetovë JO se JO por as edhe te Dega e LSDM në Tetovë,kështu që Loja vazhdon Teuta kot fare i fryen muhabetit nëpër portalet e Artan Grubit (a nuk ishte te Artani këtyre ditëve Teuta Arifi për ta uruar në thojza postin e marë para 6 muajve ,për çka tjetër përveç për të lobuar te Ali Ahmeti .nëpërmes Artan Grubit i vlersuar nga vetvetja i gjithëdijshmi pra njeriu që ka ÇIPIN e shqiptarëve ..a ka dikush të më gudulis?!) .Po BESA çfarë do bëje ,mos u mërzitni nuk del jashtë skemës së LSDM-së ,nuk nxjer kandidat.Pra ka mbetur vetëm të shihet ASH-AAA kë do nxjerin ,nëse nuk ka ndonjë marrëveshje të fshehtë me LSDM,edhe mund ta fitojnë qytetin ,ama jo me emra që kanë qenë nëpër pushtete të ndryshme .përkundrazi atherë mozaiku i LSDM-së do kompletohet.Pra hë për hë LSDM është duke diktuar njerzit e fshehur për opinion më të gjërë ndërsa për njohësit e rjedhave politike si autori i këtij shkrimi pra emra shqiptarësh nga LSDM por të fshehur dhe të nxjera si kandidatura të Partive politike shqiptare ,gjithë andej jo vetëm në Tetovë ,në Gostivar ,Kërçovë,Dibër,Strugë ,Shkup.Kumanovë etj.Pra LSDM do mundohet tash nëpër mes Partive Politike Shqiptare të mbetet te shqiptarët në RMV (sepse vetë si LSDM origjinale e menderosi me shqiptarët ,i mashtroi 2017 i tradhëtoi dhe falë Poltikëbërësve Aktual është në Qeveri.LSDM humbi në bllokun maqedonas dhe me votat e BDI+BESA+PDSH dhe me kushtëzime rri në qeveri.Pika që si bie se jo me votat e shqiptarëve por të delegzarve të tyre të shitur ri nëpushtet dhe as qi i firmatën as punsime,as investime përkundrazi kërcënime dhe shantazhime

A REALITETI që përmendëm në fillim është diçka tjetër do ndodhë por do jetë i dhimbshëm edhe për Zaevin por edhe për LSDM

Pra Shqiptarët me kandidat-kryetar dhe lista të përbashkëta në këshill në Tetovë munden edhe pa votat e bashkëqytetarëve maqedonas të kushtëzuara.I këputin .Shumë e tjeshtë mblidhen dhe ulen të gjithë liderët partiak në Tetovë dhe vendosin në Tetovë një kandidat të përbashkët për kryetar por edhe me lista të përbashkta këshilltarësh,njësoj në Gostivar,Kërçovë ,Dibër,Strugë,Shkup,Kumanovë etj .Psh në Tetovë nëse nuk pajtohen atherë BDI ka njeriun që i fiton por nuk është ajo Teuta Ariffi

pa