Shpëtim Idrizi / Është z. Rama që ndryshoi raportin me PDIU-në dhe çështjen çame

41

Është z. Rama që ndryshoi raportin me PDIU-në dhe çështjen came, ndërsa ne si force politike nuk kemi lëvizur aspak nga programi ynë.Vjedhja e mandatit të Tiranës në zgjedhjet e vitit 2017; shitja e çështjes çame duke e hequr nga programi qeverisës; heqja e emrit Çamëri nga librat e historisë; ndërtimi i varrezave të ushtarëve pushtues grekë; censusi me vetëdeklarim; janë tregues të ndryshimit 180 gradë të kursit të z. Rama.

A nuk mjaftojnë këto argumente për të kuptuar që ishte z. Rama që e përzuri PDIU-në bashkë me kauzën që ajo përfaqëson?

Shpëtim Idrizi

ShqipëriaFiton #NënNjëFlamur