SHKUP / Qeveria porosit 27 mijë euro për qumështin dhe produktet e qumështit

153
This image has an empty alt attribute; its file name is 12.png

Më shumë se 27 mijë euro janë shpenzuar në nëntor për prokurimin e qumështit dhe produkteve të qumështit nga Shërbimi për Punë të Përgjithshme dhe të Përbashkët të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë.Siç tregojnë shifrat e prokurimit publik, më 9 nëntor të këtij viti, SOZR nënshkroi dy kontrata të ndara për prokurimin e qumështit dhe produkteve të qumështit me Shoqatën për Blegtori, Bujqësi dhe Tregti GJORGIEVI DOOEL nga fshati Garvan Konçe.

This image has an empty alt attribute; its file name is 12.png

Sipas marrëveshjeve, zyrtarët qeveritarë do të konsumojnë mocarela me një vlerë të vetme pa TVSH prej 715 denarë / kilogram, por edhe të ashtuquajturën djathi blu, njësia e të cilit çmimi për kilogram është 734,50 denarë pa TVSH.

This image has an empty alt attribute; its file name is 13.png

Kjo nuk është hera e parë që Shërbimi për Punë të Përgjithshme dhe të Përbashkët të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë. nënshkruan kontrata të mëdha ushqimore për qeverinë gjatë pandemisë së koronavirusit. Në mars, kontratat e mishit me vlerë 62,000 euro u nënshkruan për qeverinë.

This image has an empty alt attribute; its file name is 14.png

republika.mk