Shkup-Nesër Ministria e Mbrojtjes do të marrë pushkë donacione nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës

40

Nesër duke filluar nga ora 10.00 në kazermat Gjorce Petrov – Ministrja e Mbrojtjes Radmila Sekerinska dhe Ambasadorja e SH.B.A. Kate Marie Burns do të marrin pjesë në dorëzimin e një dhurate nga SH.B.A. të 1,269 pushkë sulmuese M-4 për Ushtrinë Maqedonase.

Pas dorëzimit, Ministrja Sekerinska dhe Ambasadori Burns do të japin deklarata për media – informoi Ministria e Mbrojtjes.