Shkup-Enti Shtetëror për Statistika: Janë regjistruar 1.383.434 qytetarë

35

Gjithsej 1.383.434 persona, 431.573 familje dhe 595.754 banesa janë regjistruar deri në ora 20 të ditës së djeshme, njoftoi sot Enti Shtetërore i Statistikave.

Sot është dita e 20-të e regjistrimit dhe deri në fund kanë mbetur edhe gjashtë aktivitete regjistruese.

Mundësinë për vetregjistrim të personave jashtë vendit, nga ana tjetër, deri më tani e kanë përdorur 195.477 persona.

Regjistrimi i popullsisë, familjeve dhe banesave në Republikën e Maqedonisë të Veriut, i cili filloi zyrtarisht më 5 shtator, do të zgjasë deri më 30 shtator.