Rregullimi i hapësirës publike “Kulla 217”

75

Rregullimi i hapësirës publike “Kulla 217”Bashkë me Kryetarin e këshillit Vendorë Teteks Florimin, inspektuam hapësirën publike që dikur ishte një vend me baltë dhe ujëra atmosferik që akumuloheshin dhe ishin shqetësim serioz për banorët e këtij blloku urban, realizuam:📌Vendosjen e bekatonave në sipërfaqe prej 2300m2✅📌Vendosjen e pajisjeve urbane, shportave për mbeturina dhe ulëseve✅📌Rregullimin e ndriçimit publik✅📌Ndërtimin e kanalizimit atmosferik✅Vlera e përgjithshme e investimit 2.2 milionë denarë!