Reagimi i Shek Hallaçit nga Grupi i Kumanovës ndaj Artan Grubit dhe Nazim Bushit /“Tradhëtia ka emër”

42

Shek Hallaçi në Facebook:

TRADHËTIA KA EMËR ?!

A thua e kanë vrarë mendjen, se si ndihen shqiptarët,e veçanërisht familjet e dëshmorëve e invalidët e luftës.!

Matrapazët e BDI-së,nuk e kanë problem se nga kushë po ju jepët kjo mirënjohje, kur dihet botërisht se njësiti i Tigrave,është përgjegjës direkt, për masakrën e Ljubotenit, e disa masakra tjera ndaj popullsisë civile shqiptare, gjatë luftës së 2001, kujtë i paskan shërbyer këta shqiptarë të ndershëm “pošteni albanci”nga radhët e BDI-së.!?