Qendra LOJA / Mapping Tetovo ekspozite nga Aysun Altindag.

174


E enjte, 13 tetor nga 19:00 në galerinë e Qendrës LOJA.
Aysun Altindag, skicuese urbane, dizajnuese, shkrimtare dhe ilustruese e librave për fëmijë, që jeton në Stamboll, ka përdorur artin e saj për ta njohur Tetovën, duke u fokusuar në teksturat urbane dhe se si e gjithë kjo ndërvepron me jetën e përditshme.
Ekspozita Mapping Tetovo, jo vetëm që paraqet nje reflektim artistik të “Tetovës Urbane” duke u përpjekur ta lexoj logjikën e qytetit, përfshi këtu edhe banalen që duket se natyrshëm është bërë pjesë e përditëshmëris, por njëherësh do ndihmoj që Tetova t’i bashkohet familjes së qyteteve që kanë edhe harta, duke ofruar jo vetëm hartën e pare të qytetit, por një hartë të ilustruar.
Qendra LOJA