Qenan Aliu thumbon Artan Grubin: Pse zëvendës kryeministri mund të jetë “axhami”, e kryetarët e komunave jo?

54

ëvendës kryeministri Artan Grubi edhe në Zhelinë ka pasur një paraqitje para simpatizuesve,  të cilën shumë bashkëpartiakë të tij e shohin si të dëmshme për BDI-në. Grubi ka thënë se “komunat nuk duhet të ju lihen axhamive”.Përmbajtja rifillon pas shpalljes

Edhe analisti politik juristi-Qenan Aliu ish kryetari i Komunës Zhelinë e ka vlerësur si pradoksale dhe ofenduese për rininë.

“Sa paradoksal është Artan Grubi, demek komunat nuk duhet tu lihen, “axhamive”e ndërkaq zv/kryeministri mund të jet “axhami”!

Sipas logjikës të Artan Grubit po del se në komunat ku humbasin kandidatët e partisë së tij, votuesit na ”qenkan axhami”. Non sens! Artan Grubi duhet ta dijë se edhe ,,AXHAMITË,,mbi 18 vjet, sipas kushtetutës kanë të drejtë të ZGJIDHEN dhe të ZGJEDHIN!”, ka komentuar Qenan Aliu