O PSE …Pse Artan Grubi përkujton 2 Majin me një thënie të hoxhë Jakup Asipit.Nganjëherë për ta ndërtuar jetën duhet që dikush të vdes.?

122

Edhe pse nuk ka qenë pjesë e luftës 2001 në RMV ,në UÇK

pra kur Zëri i Atdheut thëriste ai nuk ishte minor por ishte 24 vjeçar

por ai nuk iu përgjigj thirrjes së atdheut si shumë bashkëkombas të tjerë vendorë por edhe nga diaspora që lanë vendet e punës ,familjet ose postin e deputetit si Z.HISNI SHAQIRI -Kumanovë, Artan Grubi kishte gajle tjera më të dobishme dhe mbi të gjitha për të ishte interesi i punës ,dhe kishte të drejtë sipas Kuranit PUNA ËSHTË FARS

por gjërat nuk janë njëherë e përgjithmonë të dhëna, ndryshojnë …edhe kjo me KURAN lejohet…pra ndryshimi…

Për 2 maj 2021 në FB e tij Artan Grubi doli duke cituar një thënie të hoxhës së respektuar Jakup Hasipi-përndryshe pjesë e UÇK-së në vitin 2001

Si rregull Artan Grubi duhej ta kishte cituar burimin e deklaratës …p.sh në cilën ligjëratë fetare e ka thënë apo në cilën intervistë në media etj …por mbi të gjitha pra i përshtatet kjo thënie e Hoxhës ,special me tamam bash Artan Grubit …se në të kundërtën edhe ashtu po forcohen dhe po e çmendin të gjitha ato sulme në rrjete sociale që thuajnë se Hoxhë Jakup Hasipi vizionar largëpamës sikur e ka ditur një ditë se do vije Artan Grubi të gëzojë të mirat e atyre që u vranë ( ish ushtarë të UÇK-së ) për të ndërtuar jetën ,e ata që vdesin me qëllim …një rikujtim Artan Grubi aso kohe kishte 24 vjet dhe nuk iu bashkangjit UÇK -së por i gëzoi dhe i gëzon më shumë se sa duhet benefitet e asaj pjese të historisë dhe tash për karizëm politik ai plas se ia përmendin se nuk ka qenë pjesë e UÇK-së në RMV …a ish ushtarët e UÇK -së të rënë dhe familjet e tyre të haruara…pa pensione ,pa status të rregulluar…dhe të degdisur nëpër botë për idare …thënia se kush e nisën …kush e bën luftën…dhe në fund kush e gëzon tamam i përshtatet Artan Grubit