Protestuesti para Ministrisë së Shëndetësisë kërkojnë dorëheqjen e Filipçes

11

Dafina Stojanovska, deputete nga Vmro-Dpmne në protestën para Ministrisë së Shëndetësisë tha se ministri Venko Filipçe nuk ka turp që të jep dorëheqje.

Me një minutë heshtje, të pranishmit i dhanë nderimet e tyre viktimave nga coronavirusi.

Dje, dyshja Zaev – Filipçe e tejkaluan veten në papërvojën e tyre, kështu që ata u ulën në Prilep me helikopter. Kjo aventurë e tyre kushton rreth 4.000 euro”, tha Stojanovska.

“Populli i Maqedonisë është në telashe dhe ata kanë një emër, Filipçe dhe Zaev”, akuzon deputetja.Deputetja dhe protestuesit kërkuan dorëheqjen e ministrit Venko Filipç