Doli se nuk doli atë çka tha Talat Xhaferi për zgjedhjet,për regjistrimin etj?! (video +foto)

27

Krahasoni vetë ….

Hem plak ,hem me mjekër të bardhë dhe të mos flasësh drejt kjo vetëm dhunti e poltikanëve që në RMV ka emër Talat Xhaferi…A jam unë aty përsëriste …edhe pse e dinte se për 4 ditë vetë do të demantohet…në marrëveshje me Zaevin luajti rolin e djepit për vënie në gjumë në Tv21 dhe popullatës shqiptare deshi tu tregoje se është BABA…por nuk haroi se çka e pret për 4 ditë … deri në Kodër Të Diellit e hypi Zaevi dhe Mickovski dhe prej atje i dha -rëshqiti me najllon deri në kuvend ….e Talat Xhaferi …ky buri i rëndë …historia të vie pas ..lidhje nuk paska pas me atë që deklaroi dhe atë që ndodhi

=====================

krahasimi 2 mba datë 3.prill 2021