Pse Izet Mexhiti u zbulua shpejt? Votat e numruara 12 të opozitës edhe te ndërprerja,edhe te Badenteri e tradhëtuan ?

44

Se BDI IZET MEXHITIT i ka dhënë rolin e Robin Hudit tek elektorati në Shkup i BDI-së,përcjellsit e mirë të lëvizjeve të BDI-së brenda për brenda e dinin dhe sinjalizonin se shumë shpejt vetë do del në sipërfaqe ,pra për shkak se nuk ka më punsime administratorësh a elektorati votues duhet të mbahet me shpresë krijoi gjoja paknaqësinë bile edhe me dorëheqje nga kryetari i grupit të deputetëve të BDI -së ,krejt kjo ,që të bind votuesit se e ka seriozisht zënkën ,ashiqare pra për të mbajtur TOK votuesit e Shkupit të BDI-së ,të mos ikin në ASH -AAA,krijimi i incidentit në thojza me Artan Grubin (prodhimi i Izet Mexhitit) ishte ndërtuar mbi baza dhe fakte që qëndronin posaçërisht e mediumet dhe në këtë mënyrë mblodhi rreth vetes votuesit e paknaqur të BDI-së në SHKUP doli si shpëtimtari pra Robin Hudi i shpresë thyerëve në BDI .Edhe pse Izet Mexhiti jepte sinjale ndërmjet reshtave se ALI AHMETIN e njeh për kryetar edhe pse në këtë Robin Hud të vetin ka edhe elemente reale pse ai Artani e jo unë Izeti por në globalë ishte kjo loja e ALI AHMETIT. Dhe kur të gjithë menduan te deklaratat e Izet Mexhitit se nuk do votoje edhe ndërprejen e regjistrimit të popullatës 5 minuta në 12 u zbulua sepse votat e numruara 12 të opozitës edhe te ndërprerja e reggjistrimit ,por edhe te Badenteri 12 e tradhëtuan Izet Mexhitin faktet flasin nga Parlamenti.Pra aq 12 deputetë, ka opzita shqiptare ASH-AAA në Parlament po të kishte votuar Izet Mexhit do kishin qenë 13 vota.Çfarë ndodhi?!