Prej 12 korrikut, vaksinim edhe pa termin

32

Ministria e Shëndetësisë njofton se duke filluar prej 12 korrikut, vaksinimi i qytetarëve do të zhvillohet në pikat e vaksinimit ekzistuese në shtëpitë e shëndetit dhe në spitalet e shtetit.

Në Sallat e sportit do të zhvillohet rivaksinimi masiv.

Ndërkaq, nga 12 korriku do të mund të vaksinohen edhe qytetarët, pavarësisht se a janë paraqitur për termin apo jo, t