Policia bastis zyrat e kancelarit Kurz / Ryshfet, korrupsion, gazetarë të blerë, portale që mashtrojnë dhe anketa të manipuluara…(video-lajm)

57

Ryshfet, korrupsion, gazetarë të blerë, portale që mashtrojnë dhe anketa të manipuluara. Tingëllon si një skandal në Ballkan, por në falt ka ndodhur në Austri.