Pirovska-Komiteti i Helsinkut / Është inkurajues fakti që aplikacioni mobil për ndjekjen e kontakteve nuk është i detyrueshëm

218

Drejtoresha Ekzekutive e Komitetit të Helsinkit, Uranija Pirovska, e ftuar ne emisionin “360 Gradë” në Alsat tha se është inkurajues fakti që aplikacioni i shpallur për regjistrimin e kontakteve të përdoruesve nuk është i detyrueshëm dhe nuk do të monitorojë vendndodhjen e tij.Pirovska shton se është shumë e rëndësishme që të ketë një kontroll të pavarur të kësaj zgjidhje teknike.