Përmbytje në KISELA VODA : Rrugët u bënë lumenj pas shiut (FOTO)

91

E trishtuar Kisela Voda, komentojnë banorët e komunës së Shkupit pasi u zgjuan sot me lumenj në rrugë dhe përmbytje nga shiu që goditi kryeqytetin.

Komuna është drejtuar nga kryetari i LSDM -së Filip Temelkovski për katër vjet