Për 90 ditë pritet të ndërtohet bulevardi “Bllagoja Toska”, Artan Grubi: Shumë, shumë mirë

46
https://lajmpress.org/per-90-dite-pritet-te-ndertohet-bulevardi-bllagoja-toska-grubi-shume-shume-mire/

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi, ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, ai i Financave, Fatmir Besimi

Bulvardi në gjatë prej 425 metrave, siç tha realizuesi i punimeve, do të përfundojë për 90 ditë.

Artan Grubi: Sa është afati i realizimit?

Realizuesi: Afati është 90-ditor. Ne si kompani jemi të gatshëm që në kushte të volitshme atmosferike ta përfundojmë.

Teuta Arifi: Edhe kushtet janë të mira.

Artan Grub: Shumë, shumë, shumë mirë!

Grubi ka bërë të ditur edhe se kryetarja aktuale e Tetovës, Teuta Arifi ka instituar shumë në këtë projekt.

“Kryetarja ka insistuar shumë, jashtëzakonisht shumë në këtë projekt dhe më në fund po bëhet”, tha Grubi, transmeton TV21.

Ka pyetur edhe si është plani pasi të përfundojnë 425 metrat, Arifi me ambicie edhe për një mandat:

“Do të vazhdojmë me punime në mandatin e ardhshëm”.