KSI: Mësim online për shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar

76

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe në paraqitjen e tij të sotme në Tetovë njoftoi se Komisioni për Sëmundje Infektive rekomandon mësim online për shkollat e mesme në rajonin e Pollogut. Filipçe tha se KSI rekomandon që kjo masë të vlejë për dy javët e para.

“Mëngjesin e sotëm diskutuam në Komisionin për Sëmundje Infektive, ku morën pjesë të gjithë anëtarët dhe praktikisht me konsensus u miratua rekomandimi që shkollat e mesme në rajonin e Pollogut , në Tetovë dhe Gostivar mësimin ta nisin online”, tha ministri Filipçe.