Pasi Mesut Shabani reagoi me www.telegrami.mk lidhur me mosurimin e festës nga Artan Grubi pas 2 orëve vjen reagimi…fufka pi Zaevit …ha…ha?!(fakte dëshmi )

54

Qëllimi ishte tek senzibilizimi i opinionit shqiptar në RMV se politikëbërsit nuk i kemi kush e di çfarë kalibri por u ka ra hise dalin na thonë se i kemi shumë të zgjuar shumë të mençur dhe thamë po hajde ti shohim …më tepër për të treguar profesionalizëm gazetaresk dhe për tu ironizuar se si punojnë politikëbërsit në pushtet në RMV AD HOC (aty për aty)….flm…Artan magnet je …. kur më shumë lexues nuk kam pasur për një lajm ….

ja faktet kur www telegrami.mk u ngut në thojza

Artan Grubi tung e kije u vonove sepse festa zyrtare është sot a uron pas dite ….fufka pi Zoqit …a ke pasur vakët e vakët …ha …ha ?!