Pamje e tmerrshme:Kodra e Diellit mbytet në plehra / FOTO

73

Mbeturinat ushqimore, paketimet, shishet plastike dhe qelqi, letra dhe madje edhe veshje plastike, të hedhura jo brenda, por pranë kontejnerëve në fundjavë, vendbanimi Popova Sapka është një pamje e vazhdueshme në ditët e verës. Padyshim që nuk ka kontejnerë të mjaftueshëm, dhe ato aty janë gjithmonë të mbushur.

Foto: Vecer Press