ORA POLICORE MBETET NE FUQI DERI MË 1 QERSHOR

75

Komisioni për Sëmundje Infektive, në takimin e mëngjesit ka rekomanduar që të mos ketë ndryshime të masave restriktive – kanë konfirmuar nga MSH-ja.

Edhe për dy javë do të mbeten në fuqi ora policore nga mesnata deri në 04.00 të mëngjesit dhe orari I punës së lokaleve deri ora 23.30.

Për momentin nuk dihet se kur do të vendoset për lehtësimet e mundshme të masave shtrënguese krahas numrit të zvogëluar të infektimeve të reja dhe personave që trajtohen nëpër spitale.