O Artan Grubi-TIGRI I BDI-së dil sqarohu për nxënësit shqiptarë pse nuk mund të mësojnë shqip dhe i përzë nga shkolla koalicioni juaj LSDM-ja ?!

85

Lajm interaktiv

Bithëpambuka i quajti Musa Xhaferi antarë të BDI -së qytetarët e Tetovës të interesuar vetëm për poste në BDI dhe rruajtje të karrikes ,por ti nuk je O ARTAN GRUBI tetovar. ?! DIL O Artan Grubi-TIGRI I BDI-së dil në media sqarohu për nxënësit shqiptarë pse nuk mund të mësojnë shqip në ditën e parë të shkollës më 1 shtator 2021 dhe i përzë nga shkolla koalicioni juaj LSDM-ja,partneri i koalicionit që ju ia mbani qeverinë (kjo vlen edhe për gjithë BITHËPAMBUKAT e koalicionit të LSDM-së pra nga BDI+BESA+PDSH që heshtin).Viti 2021…katastrofë…shumë keq jemi duke u katandisur si palë për bashkëjetese dhe kur të intereson të fitosh poena politik nga jeshil bëhesh kuq e zi -patriot a atje ku janë punët zi e më zi me heshtje duash të kalosh klasën …ok …na shet bashkëjetesë si kërkesë vetëm për shqiptarët ndërsa nga blloku i koalicionit LSDM-ja -nuk kërkon bashkëjetesë kjo nuk vlen ,dhe kohëve të fundit shumë europian dëshiron të dukesh në deklarata-ashiqare diktohet që DEMAGOG JE e deklarata shkon në dobi vetëm për njërën palë -bllokun maqedonas ,po pse vetëm shqiptarët duhet të tregojnë lojalitet e kur bashkëqytetarët tanë maqedonas do të tregojnë lojalitet ndaj KUSHTETUTËS …mësimi fillor dhe i mesëm në gjuhën amtare është obligativ sipas Kushtetutës aktuale ….BITHËPAMBUK …në aspektin teorik për bashkëjetesë duhen dy palë…Kërkojmë llogari edhe ashtu kur do biesh nga pushteti do mbash llogari qytetare -nacionale gishtin do e drejtojnë krejt nga ti ,të adresohemi sepse Ti je në atë hierarki në pushtet je më i forti funksionar i BDI -së në Qeveri …mbroji shqiptarët e rrinj -fëmijtë që sot shkuan për të zënë dijen dhe i dëshpruat ..BITHËPAMBUK sa për dijeni në Tetovë ka klasë me vetëm 1 (një ) nxënës maqedonas ..ndërsa në Bërnjarcë-Gazi Babë (kryetari i LSDM) … shumëfish nxënës por kanë një faj janë sipas etnikumit shqiptarë…BITHËPAMBUK asgjë nuk kërkojmë mbroje KUSHTETUTËN

https://alsat.mk/komuna-e-gazi-babes-slejon-mesim-ne-shkolle-nxenesit-e-bernjarces-ne-bojkot/