Exluzive; ASH përmbyll anketimin në Tetovë, kuvendi të dielën zgjedhë kandidatin

84

https://top24.mk/exluzive-ash-permbyll-anketimin-ne-tetove-kuvendi-te-diellen-zgjedhe-kandidatin/

Aleanca për Shqiptarët ka përmbyllur anketimin rreth kandidatëve të mundëshëm në Tetovë. Burime pranë degës së ASH-së në Tetovë kanë konfirmuar se ASH tani më ka emrin e kandidatit i cili duhet të mer besimin e degës. Sipas këtij burimi kuvendi i degës pritet të mbahet të diellën ndërsa sipas burimit në fjalë kandidat pritet të jetë një intelektual dhe afarist i njohur dhe shumë i respektuar për opinionin dhe vetë Tetovarët. TOP24