Nikolloski-VMRO-DPMNE / Zaevi zhvendos aferën e vaksinës duke iu referuar mikut të tij Karakaçanovit

34

Aleksandar Nikolloski, nënkryetari i VMRO-DPMNE, denoncoi deklaratën e Karakachanov duke akuzuar disa anëtarë të VMRO-DPMNE për posedim të pasaportave Bullgare, duke e quajtur atë të pasaktë.

Ai shkroi në një postim në Facebook se e gjithë kjo është një defokus që Kryeministri Zoran Zaev po përpiqet të bëjë për të shpërqendruar publikun nga afera e vaksinave dhe përpjekja për të marrë komisione prej tyre.

PUNT E MADHE ME Vaksinat dhe një përpjekje për të marrë KOMISIONE për to. Një çështje nga e cila Qeveria po bie dhe do të bjerë.
Çfarë po bën Zaev? Thirrja e një shoku. Ai e thërret Karakachanov të mendojë diçka për DEFOKUS. Por Dëshpërimi nuk kalon.
Unë nuk kam shtetësi tjetër përveç MAKEDONISE! Por kompanitë Zaev në Bullgari KAN!!
Ne jemi kundër shitjes së gjuhës dhe historisë maqedonase, Zaev jo! Ky është ndryshimi!
Dhe për Karakachanov nuk ka fjalë tjetër përveç dëshpërimit … A mban erë FUNDI kështu this, shkruajti Nikolloski