Nëse keni Vauçerë për pushime, Hotelet që mund ti shfrytëzoni ,vetëm 2 hotele në Pollog,Krusheva me 3 njëri bile me 1 yll …(foto dëshmi fakte)

28

Lavdratat politike i zëvendsojnë realitetet në praktikë komplet dështuese.Vëllezrit nga Krushevska republika thonë OD KOGO , E MNOGU E ,nuk është hera e parë që Ministri Win-Win Kreshnik Bekteshi aktualisht Ministër i Ekonomisë është në kundërshtim me subkoshiencën politike .Puna është ajo që e rumbullakson njeriun e jo rrena politike …Ja realitete

Nëse keni Vauçerë për pushime, Hotelet që mund ti shfrytëzoni

Është publikuar lista e hoteleve që do të pranojnë mysafirë që posedojnë vauçerë për pushime, një masë e miratuar nga Qeveria e Maqedonisë së Veriut për punonjësit me të ardhura të ulta, ku të hyrat mujore neto në familjet e tyre nuk kalojnë 30 mijë denarë,

Për këtë masë janë ndarë 15 milionë denarë në total për 1250 vauçerë. Në listë janë 76 hotele, dhe se shumica prej tyre janë në Ohër, por edhe në qytete tjera.lista e hoteleve

Krusheva me 3 hotele bile njëri me 1 yll …mos i kallxoni as Ministrit Win-Win Kreshnik Bekteshit as Grubit Artan …preken njerzit…