Agjenda e Gjelbër e BDI -së / Zaevi do të hedhë gurthemelin e tregut në Vinicë. Pse jo një në Tearcë ,Zhelinë,Vrapçisht ose Likovë ?!

36

Lajmi interaktiv

Me paratë e taksapaguesve edhe shqiptarë me aminin e Qeverisë ku BDI+BESA+PDSH,në prag kampanje ,nuk ka ndryshe si të kuptohet ,nga 2017 është në Qeveri Zaevi tash e gjeti të investoje për treg të mbyllur në Vinicë as edhe 11.000 banorë nuk numron

Pse hesht Artan Grubi dhe Kreshnik Bekteshi ….Ndërsa venbanime në Maqedoninë Perendimore p.sh. si komuna Tearcë ( ku kryetar komune është nga rrasdhët e BDI ) as edhe një investim nga Qeveria,pse jo edhe tregu i hapur jo i mbyllur si në Vinicë

=====================

lajmi aktiv që qarkullon

https://tv21.tv/zaevi-do-te-hedhe-gurthemelin-e-tregut-ne-vinice/

Zaevi do të hedhë gurthemelin e tregut në Vinicë

Kryeministri Zoran Zaev do të realizojë aktivitet në Vinicë.

Së bashku me kryetarin e Komunës së Vinicës, Ivica Dimitrov do të japin deklarata me rastin e vendosjes së gur themelit në tregun e mbyllur në Vinicë.