Në Vranjë janë vaksinuar 12 mijë shtetas të Maqedonisë

36

Në Vranjë, që nga fillimi i vaksinimit, 12,006 shtetas të Maqedonisë janë vaksinuar me dozën e parë.

Ndërsa 9.392 persona janë vaksinuar me dozën e dytë.

Qendra Shëndetësore në Vranjë njoftoi sot se deri më 23 korrik, janë dhënë gati 77 mijë doza të vaksinave dhe në atë numër përfshihen shtetas serbë të vaksinuar dhe shtetas nga vendet e tjera.

Shumica e vaksinuarve në Vranje janë nga Serbia, pastaj nga Maqedonia dhe ka disa qytetarë nga Bosnja dhe Hercegovina.