Në Tetovë vaksinimi edhe natën ,kujdestarojnë zv/ministri i shëndetësisë Dr Ilir Hasani dhe drejtori i Klinikës Spitalore në Tetovë Dr Florin Besimi

1198

Tollovive të javë më parë për vaksinim të qytetarëve shtetas të RMV në Tetovë në vetëm dy punkte që u bënë virale edhe në media botrore ,dalë nga dalë u erdhi fundi,falë asaj se ditë më parë me një riorganizim të punkteve shtesë për vaksinimi Tetovës iu shtuan edhe pesë punkte të reja vaksinimi ,ndaras shtesë nëpër vendbanime rurale .Ajo që bie në sy tek qytetarët ishte vaksinimi shtuar edhe ditën e dielë në lokacionin Muzeu i Qytetit të Tetovës- ish shtpia e ARM -së në qendër të qytetit .Po ashtu në këtë lokacion vaksinimi vazhdon edhe në mbrëmje deri ora 24… vaksinimi i qytetarëve në numër shtesë po stabilizohet sa i përket tollovive .Në këtë punkt -lokacion po kujdestaron në ndrimin e natës deri ora 24 edhe zv/ministri i shëndetësisë Dr Ilir Hasani …poashtu edhe drejtori i Klinikës Spitalore në Tetovë Dr Florin Besimi,për të cilët edhe qytetarët por edhe të vaksionuarit shprehin fjalë miradie dhe i falenderojnë që ua mundësuan për vaksinim në mbrëmje ..