Mesut Shabani / Me 1 Shtator 2021 fillojmë sërrish me lajmet interaktiv në radiovisari.online

83

Shkurt e shqip në celularë -laptopa – kompjuterët tuaj kudo në hemisferën toksore në Europë ,Amerikë…gjithë andej ku të jeni në vendin e punës , në autobus , restorante etj …falë internetit mund të dëgjoni zërin e vendlindjes nga Maqedonia ku ka edhe zëra që dëgjohen ndryshe të artikuluara ndryshe të shqiptarëve autokton në Maqedoni për tema nacionale,kulturore,politike që dallohen nga pushteti aktual BDI-LSDM që ofron dhe i kontrollon të gjitha mediumet në RMV (censura dhe autocensura posaçërisht te ato që frymojnë në gjuhën shqipe kjo trysni është e dyfishtë edhe nga BDI edhe nga LSDM-ja e cila kontrollon gjysmat e mediave në gjuhën shqipe ,ndërsa në bllokun maqedonas mediumet kanë trysni vetëm nga LSDM ).Radio Visari-Tetovë,pas rramjes së bllokut komunist ,radio private shqipe e parë e hapur në vitin 1993 tek shqiptarët gjithë andej në MAQEDONI-KOSOVË-SHQIPËRI pra Radio Visari nga është nga Tetova pronë e MESUT SHABANIT-tash kthehet me punë online në 1 shtator 2021

Radio Visari-Tetovë u mbyll në vitin 2008 nga Qeveria BDI-VMRO-DPMNE , gazetari dhe mbi të gjitha poeti Mesut Shabani kthehet sërish me lajme interaktiv që e trandën Qeverinë BDI-LSDM 2017-2021 dhe kuptohet prezente do jenë si mbulesë edhe zhanret e të të gjitha llojeve të muzikës 24 orë …kemi filluar me provat ..provojeni muzika 24 orë veç është prezente

si të na ndëgjoni… shumë thjeshtë klikoni për fillim vetëm tek radiovisari.online dhe tek katrori i madh Radio Visari asgjë më shumë …

mund të vijni edhe në mënyrë indirekte nëpërmes Telegrami.mk tek shenja me katrorin e madh

dhe atje ju do të ju mirëpret si zakonisht si dikur por edhe këtyre ditëve MESUT SHABANI -zëri i juaj me lajmet kokëçarëse ( pa peris por me fakte ) për politikëbërsit aktual në pushtet në orët fikse 7 dhe 8 në mëngjes …mos haroni …më vonë gjatë muajit edhe me video YOU TUBE CHANEL …dhe me mysafirë nga të gjitha sferat që e bëjnë jetën …