Në qendra tregtare, bastore dhe kazino do të mund të hyni vetëm me vërtetim për vaksinim ose vërtetim për antitrupa

60

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi, ka njoftuar se Qeveria ka marrë vendimin që pa certifikatë vaksinimi ose pa vërtetim për antitrupa nuk do të lejohet hyrja në qendra tregtare, kazino dhe bastore.

“Sapo e sollëm vendimin…në qendra tregtare, bastore dhe kazino vetëm me vërtetim për vaksinim ose vërtetim për antitrupa! VAKSINOHU”, ka shkruar Bekteshi në profilin e tj në facebook.