Dardhat kakiçka askush nuk jua ndalon…as lojërat me kufij, po bëjeni o Karakaçanov dhe Agatangel hajde voskrsnete …

43

Mos më besoni se edhe Mali i Zi nuk ka ëndra për Malin e Zi të madh do të hutoheni,bile edhe gjysmën e Bullgarisë

shqiptarët si pasardhës të Ilirëve duhet ta kenë shtetin më të madh në Europë nëse i thiremi të kaluarës…

a) në cilin shtet do të donit të jetonit në këtë Shqipëri të Madhe (foto 1) ?!

b) shqiptarët si pasardhës të Ilirëve duhet ta kenë shtetin më të madh në Europë nëse i thiremi të kaluarës në cilin shtet do të donit të jetonit në këtë Shqipëri të Madhe (foto 2)

Sërbët edhe Bullgarinë me vete edhe Shqipërinë por edhe Maqedoninë

Bullgaria e Karakaçanovit

Maqedonia e Agatangelit

SOT E KËTU EUROPA ME KUFIJTË REAL

Po NATO pse është këtu në Ballkan o Karakaçanov dhe o Agatangel ,për dëshira muzikore apo …ndikimin e Rusisë në Europë ta parandalon

NATO-like alliance needed with India, Aus and Japan: US