Myftinia e Tetovës shtroi iftar për të gjithë imamët

61

Më 02.05.2021 (e diel), në hapësirat e Objektit për Shërbime Fetare dhe Sociale, për nder të Muajit të bekuar të Ramazanit Myftinia e Tetovës organizoi iftar për të gjithë imamët, mualimët, muezinët dhe mutevelinjtë e saj.

Në këtë iftar të pranishëm ishin edhe kolegët nga rijaseti, FSHI dhe Myftiu i Shtipit, si dhe ish profesorët nga Medreseja Isa Beu.

Myftiu i Tetovës i përshëndeti të gjithë të pranishmit, si dhe e luti Allahun fuqiplotë që t’ua bëjë kabull të gjitha lutjet dhe agjërimet.