Mos i kallxoni Artan Grubit / Asnjë shqiptar në Bordin e Kombinatit të duhanit në Prilep

50

lajmi interaktiv

Duhani është aset shtetror pra që nënkupton MONOPOL shtetrorë ,nuk lejohet privatizimi.bile shitja dhe lëshimi në qarkullim nga individët ,klasifikohet si vepëpr penale

Pra Qeveria emron në aset shtetrorë pastër bord një nacional -maqedonas , po çka se është në Prilep ,Prilepi në Maqedoni është Po a thua BDI nuk pati në parti ndonjë antar shqiptar nga Prilepi,Zhitosha,Velesi, Manastiri që të emronte në bord.Por fajet i ka edhe Ministri Bujqësisë Arijan Hoxha i cili me siguri nuk u tregoi sepse duhani që e mba Fabrikën e Prilepit është nën Ministrinë që udhëheq .Pse se atëherë për inat nuk vuri ndonjë të Besës .Dhe nuk i mbetim kot në QAFË ARTAN GRUBIT sepse ai di çdo gjë dhe ti ike kjo nga shikimi edhe atë në qeveri është pak simptomatike .Lodhja e bën të veten posaçërisht e syve …nuk e ka pa me siguri …por…Qeveria i emron a në Qeveri Koalicioni(BDI+BESA+PDSH)

============

Lajmi Aktiv që qarkullon

https://www.aktuale.mk/vendime-te-reja-kadrovike-neper-drejtori/

Qeveria në mbledhjen e sotme solli disa vendime kadrovike.

Amir Shabanin e emëroi drejtor të Fondit për Sigurim të Depozitave, ndërsa Dritan Imerin zëvendësdrejtor të Qendrës për Provime Shtetërore.

Ana Petrovskën e shkarkoi nga detyra u.d. drejtor i Inspektoratit Shtetëror për Mjedis Jetësor, ndërsa në vendin e saj është emëruar Sreten Stojkovski.

Kostadin Acevski është shkarkuar nga funksioni drejtor i Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike, me kërkesë të tij. Për u.d. drejtor është emëruar Agim Murtezani.

Në mbledhje është marrë edhe vendim për anëtarë të bordit të drejtorëve të Kombinatit të Prilepit Qeveria t’i propozojë Nikolla Xhambazovskin (anëtar i pavarur joekzekutiv), Mile Velkovski (anëtar i pavarur joekzekutiv), Kire Stankovski (anëtar ekzekutiv), Tatjana Stefanovska (anëtare ekzekutive), Riste Tashev (anëtar ekzekutiv).