Ministri i Kulturës, Ismaili: Hapëm Qendrën kulturore në Bern të Zvicës, së shpejti hapet edhe në Tiranë dhe Sarajevë

200

“Ndërtuam qendrat për kulturë në Bogovinë, Mateç dhe Teatrin në Gostivar. Hapëm Qendrën kulturore në Bern të Zvicës, së shpejti hapet edhe në Tiranë dhe Sarajevë”, ka thënë ministri i Kulturës, aktualisht kandidat për deputet në zonën 6 zgjedhore nga AAA-ASH, Hysni Ismaili, në emisionin “Enter” në TV Shenja.